Врати за баня от интериорни врати Брама гр. Варна.

Публикувано от admin 01/02/2018 0 Коментар(и)

Не е възможно  да си представим нашата къща без врати. Само се замислете върху израза „къща без врати“ – веднага изниква картина на изоставени полусрутени жилища, където вие сте с вятърът, потискаща картина. Интериорните  и входните врати толкова здраво са установени в нашето ежедневие, че пълноценен бит без тях вече не е възможен.

Съвременните врати не само надеждно защитават нашата къща, но също така и са специфичен елемент на дизайна. Толкова сме свикнали с нашите врати, които просто не  забелязваме, докато те не кажат за себе си със скърцане на пантите или деформации на крилото или  несъответствие с модерните тенденции.

Вратите на баните и тоалетните, трябва да отговарят на определени изисквания, най-важното от тях – устойчивост на влагата. Изборът на вратата, или по-скоро на материала, от който е направена, се дължи и на площта на помещението и дали крилото на вратата  е пряко изложено на водата.

Вратите от масив дърво, не са много подходящи за това приложение. Материалът от дърво много се влияе от влага. Вратата може да се раздуе или изметне, въпреки че съвременните покрития и облицовки ефективно защитават дървесината от нежелани прониквания.

Най-добрият вариант за бани са МДФ интериорни врати. Панелите не са чувствителни към влага, температурни крайности и други опасности, на които е уязвимо естественото дърво. Фурнированите интериорни врати също  могат да бъдат  решение, при условие че са покрити с подходящи (достатъчно скъпи)  бои и лакове.

За баните, където не е предвидена вентилация, фугата между пода и долната част на крилото е по-добре да се направи малко по-широка, за да има“ дишане“.

Ако сте решили да си купите врата за баня, не се поддавайте на всички видове евтини реклами. Изберете определена функционална врата от надеждни производители!

Остави коментар