Френските интериорни врати

интериорна френска бяла врата

За да придадете изисканост и чар на дома си, ще си позволим да Ви предложим съвет, как да използвате специален тип интериорни врати като френските.

Френските интериорни врати се отличават с това, че са максимално остъклени. Такива врати са монтирани в луксозните къщи във Франция. Седейки в стаята хората са имали приятна гледка към двора им и са се възхищавали на прекрасните и добре поддържани градини. Френските интериорни врати позволяват да влиза максимално светлина в помещението, като това го прави просторно и уютно.

Френският стил вече е достъпен за всички

Такъв тип вътрешни врати се срещат, както в апартаменти, така и в къщи.

Настоящите френски врати са функционални, практични и имат много предимства. Многото варианти на остъклението и нюансите на профила Ви позволяват да направите добър избор и да съчетаете с интериора.

Предимства и недостатъци на френските интериорни врати

Както предимства, така и френските врати притежават и недостатъци.

Недостатъци

Предимства

Френските врати е възможно да се монтират като входни врати.

 

Създава се приятна атмосфера като имате изглед навън извън жилището си и простор.

По дизайнерски стил френските вътрешни врати са разделени на няколко вида.

Изглеждат оригинални и стилни и Ви позволяват да спестите пространство.

Сгъваемият – тип хармоника дава възможност да спестите място и може да се възползвате максимално от пространството у дома.

Има много възможности за проектиране на френски врати. Може да избирате модели, както с малко стъкло, така и модели с едно цяло голямо стъкло. Профилите имат огромно разнообразие на цветове, така че да бъдат съчетани с мебелите Ви и останалата част от интериора ви. Естествените дървесни нюанси се вписват най-добре в избор на цвят.

Exit mobile version