Четири интелигентни джаджи, които да поставите на вратите си

Отключване на врата с електронна карта

В днешно време всеки аспект на дома става „умен“ и вратите не са изключение. Вратата вече не трябва да бъде голяма дъска от твърда дървесина с панти и копче в предната част на къщата.

Сега Вашата врата и всички хора, които минават през или покрай Вашата врата, могат да бъдат наблюдавани и взаимодействани от Вашия смартфон.

Ето четири приспособления, които бихте могли да обмислите като поставите на ключалката на вратата си, на звънеца или на дупката на ключалката:

Вратите стават все по-умни и ето четири приспособления, които трябва да обмислите.

1. Умни ключалки

За тези, които търсят изчерпателно изживяване с интелигентни врати, сега вече може да намерите умни ключалки, които предлагат на своите собственици вече да не ровят за ключове в джобовете си. Заключването се отключва автоматично при влизане и се заключва при излизане, които предлагат на своите собственици вече да не ровят за ключове в джобовете си. Заключването се отключва автоматично при влизане и се заключва при излизане.

*Продуктът, който работи с приложение за смартфон, позволява на собствениците да дават виртуални ключове на гостите за предварително зададен период – някъде от няколко часа до няколко дни. Той също така изпраща известия, когато вратата е заключена или отключена, така че винаги ще знаете, когато детето Ви се прибира от училище.

 

2. Интелигентно заключване

Интелигентно заключване прави основите на някои неща. Това е една страхотна функция, която Ви позволява да персонализирате ударите на вратата си, за да Ви позволи ключалката да Ви допусне.

*Най-привлекателната част е, че не се изискват отвертки, за да развиете съществуващата си ключалка и да инсталирате Вашето приспособление – Вие просто се прикрепяте към ключалката и тя ще работи по магическо заклинание.

3. Интелигентният звънец

За тези, които искат да видят кой е на Вашата врата, интелигентният звънец Ви позволява да гледате видео с висока разделителна способност (дори при нощно виждане) на Вашия смартфон. На интелигентния звънец се записват видеоклипове – в случай, че искате да превъртите назад. Снабден е и с високоговорител, който позволява на собствениците да говорят с всеки, който е на вратата.

4. Интелигентен фотоапарат

За тези, които се харесват на снимките може да се прикрепи интелигентен фотоапарат към дупката на ключалката. Така собствениците могат да правят снимки на всеки, който чука на вратата и да ги изпраща директно към смартфон.

Exit mobile version