Предложения за входна врата

Бяла входна врата за апартамент

Все още не сте взели решение каква врата да закупите, за да смените старата си и амортизирана вече врата. С информация може да Ви помогне продавач-консултанта, като Ви посъветва кое е най-качественото предложение на достъпна за Вас цена. Със сигурност ще видите различни серии врати, предлагащи всевъзможни вариации. Тук ще Ви насочим и ориентираме за някои от качествата на входните врати.

​Метални врати

Това са модели изцяло от метал, включващ както цялостната конструкция, така и первазите и прага. Лесно се монтират. Имат гладко покритие, което лесно се почиства. Разполагат с един брой брава и заключването е многоточково. Те са добро предложение за клиентите, които харесват семпли и изчистени цветове. За хората, които имат предпочитание към цветове, имитиращи дърво, се предлагат и модели с разнообразни фрезовки.

​Блиндирани врати

В случай, че сте готови да заложите на по-високия ценови клас, можем да Ви препоръчаме – блиндираните врати на Картал. Тяхното крило е много по-масивно и дебело. Може да не се притеснявате за това, колко е широк зида на строителния Ви отвор, защото в зависимост от модела на вратата, те са с регулируема каса от 15 до 32-36 см. Друг положителен принос на тези врати е звуко и топлоизолация им с минерална вата и полистирен. Това е най-доброто, което се използва като изолация при вратите.

Ще забележите и красивото лаково покритие, което има леки и плавни извивки. Най-важните преимущества обаче, са заключващите елементи на Картал. Тези врати имат няколко точки на сигурност, чрез шипове, намиращи се от страната на пантите. Те се забиват в касата на различни места.

Най-новото, което се предлага за този тип врати е обличане на касата с МДФ панели, точно същия цвят като крилото на вратата. Така външният им вид е хармоничен и завършен, защото нищо излишно не се вижда. Цената за това удоволствие е леко по-висока, отколкото тази за моделите с метална каса.

Попитайте и се интересувайте от всички характеристики на вратите, които са Ви направили силно впечатление! Не се доверявайте само на първото си и емоционално виждане, защото много често то е подвеждащо!

Exit mobile version